صادرات بار

صادرات بار چیست؟

 

صادرات بار به معنی انتقال و حمل و نقل کالا از کشوری به کشور دیگر می‌باشد. صادر کننده کالا در حوزه صادرات بار، شخصی حقیقی یا حقوقی است که با دارا بودن کارت بازرگانی، اقدام به ارسال بار و کالای خود به کشور دیگری را می‌نماید. شرکت حمل و نقل حامی بار، با سال‌ها تجربه در زمیه صادرات بار، و دارا بودن کادری متخصص، خدمات گوناگونی را در زمینه صادرات و فریت بار به تجار و بازرگانان محترم ارائه می‌دهد.

 
 
 
 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط و هزینه‌های صادرات بار، با کارشناسان ما تماس بگیرید:

02166360532مشاوره رایگان در واتساپ

 

روش‌های صادرات بار

 

در مجموع می‌توان گفت که سه روش کلی و عمده برای صادرات بار وجود دارد. صادرات بار به روش هوایی، زمینی و دریایی. هر کدام از این روش‌ها، مراحل و پروسه‌های مخصوص خود را دارند. در ادامه به معرفی هر کدام از این روش‌ها می‌پردازیم:

 

صادرات بار به روش هوایی

 

در روش صادرات بار بصورت هوایی، کالا با هواپیماهای باربری به مقصد ارسال می‌گردد. روش هوایی، پر هزینه‌ترین روش در صادرات بار محسوب می‌شود. اما این هزینه‌ها به دلیل سریع بودن و مطمئن‌تر بودن در رسیدن بار به مقصد بیشتر توصیه می‌گردد.

 
 
 

صادرات بار به روش دریایی

 

در روش دریایی، بار توسط کشتی‌های غول پیکر حمل بار جابجا می‌شود. در این روش می‌توان بارهای بسیار بزرگ و سنگین را جابجا نمود، اما به دلیل زمان بیشتری که در رسیدن بار به مقصد طی می‌شود، به نسبت حمل هوایی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. هر چند که هزینه صادرات بار دریایی پایین‌تر از صادرات هوایی است.

 
 
 

صادرات بار به روش زمینی (جاده‌ای)

 

در روش جاده ای، یار توسط کامیون‎ها یا تریلرهای حمل بار به سمت مقصد ارسال می‌شود. این روش نیز مانند روش دریایی کم هزینه‌تر هستند. دلیل آن هم این است که بار فقط می‌تواند از طریق خشکی جابجا شود و کشورهایی که به وسیله دریا و اقیانوس از هم فاصله دارند از این روش محروم خواهند بود.

 
 
 
 

البته به غیر از سه روش ذکر شده، دو روش ریلی و مرکب نیز وجود دارند که در صورت لزوم استفاده می‌گردند. در روش ریلی از قطارهای باری و در روش مرکب، از ترکیب چند روش با هم بهره برده می‌شود.

 
 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط و هزینه‌های صادرات بار، با کارشناسان ما تماس بگیرید:

02166360532مشاوره رایگان در واتساپ

 

انواع کالاهای صادراتی

 

کالاهای صادراتی معمولا به دو نوع تقسیم بندی می‌شوند. کالاهای مجاز و کالاهای ممنوعه. 

 

کالاهای مجاز در صادرات بار:

 

بارهای مجاز در صادرات کالا، به بار یا کالایی گفته می‌شود که از نظر گمرک کشور مبداء یا مقصد مشکلی برای ارسال آن وجود نداشته باشد. معمولا قبل از صادرات بار، لیستی از کالاهای مجاز در اختیار تجار قرار می‌گیرد تا برای صادرات بار خود دچار مشکل نشوند.

 
 
 

کالاهای ممنوعه در صادرات بار

 

کالاهای ممنوعه نیز به کالاهایی اطلاق می‌شود که ورود و خروج آنها، از و به کشورهای مختلف منع قانونی دارد. در واقع صادرات و همچنین واردات بار غیرمجاز، برای تجار و بازرگانان مشکل آفرین خواهد بود.

شما می‌توانید برای راهنمایی بیشتر در زمینه بار های مجاز و غیر مجاز، با متخصصین شرکت حامی بار تماس حاصل نمایید.

 
 
 

مجوزها و مدارک مورد نیاز جهت صادرات بار

 

برای صادرات بار به کشورهای دیگر، نیاز به کسب مدارک مختلفی است که در ادامه برخی از این مدارک و مجوزها را معرفی می‌کنیم:

 
 
  • کارت بازرگانی
  • مجوز صدور
  • گواهی بهداشت و قرنطینه
  • گواهی مبداء
  • بارنامه حمل
  • لیست عدل‌بندی
  • گواهی استاندارد
  • بیمه‌نامه
  • و ...
 

هزینه صادرات بار

 

هزینه صادرات بار به مسائل زیادی بستگی دارد. از جمله این مسائل می‌توان به هزینه حمل و نقل، بسته‌بندی، انبارداری، بیمه، گمرک، ارسال، تخلیه در فرودگاه مقصد . موارد دیگر اشاره نمود. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.